All Day
Recurring

Russian Facilitation Week (Неделя фасилитации от российской ассоциации фасилитаторов)

ONLINE 12 Constance Street, United Kingdom

Российская редакция фасилитаторов (www.afru.ru) в рамках международной недели фасилитаторов устанавливает серии ежедневных воркшопов и мастерских на русском языке. Партнером Недели является Академия социальных технологий. Тема этого года: Новые времена -… Read More »Russian Facilitation Week (Неделя фасилитации от российской ассоциации фасилитаторов)

FACWEEK SPAIN 2022

Presentación de las sesiones que se llevaran a cabo durante los días 18,19 y 20 de Enero de la mano de IAF España.

Ongoing

A vezető, mint Mentor

REDWood Offices Bartók Béla út 9. fsz. 4. 3-as kapucsengő, Budapest

Hogyan tud működni egy vezető mentorként, és ennek milyen pozitív hatása van a cégre nézve? Trükkök és konkrét eszközök a mentorálás folyamatára.

“Hisz ez evidens!”

REDWood Offices Bartók Béla út 9. fsz. 4. 3-as kapucsengő, Budapest

Biztosan találkoztál már az evidenciával, a belső vagy külső feltételezésekkel, melyek komoly buktatói lehetnek a kommunikációnak a csoporton belül. A hétköznapjainkat átjárja a saját elképzelés, előítélet, melyet sokszor észre sem… Read More »“Hisz ez evidens!”

Diversity & Inclusion

Diversity and Inclusion - busting myths. Understanding how Inclusion is intentional and Diversity automatic

Conflict Resolution

How to deal with conflict between two members of the team before the upcoming session? And how resolve conlict between three departments? We will share our practical expireence of working… Read More »Conflict Resolution

FIKA Lunch 18 de Octubre

Un espacio para asociados de IAF donde compartir experiencias, conocimiento y hacer networking.

Döntéshozatali technikák profiknak

REDWood Offices Bartók Béla út 9. fsz. 4. 3-as kapucsengő, Budapest

Sokféleképpen születhet döntés egy csoportban. Ahhoz, hogy eredményes legyen egy döntés fontos, hogy tisztában legyünk megbeszélésvezetőként, facilitátorként a különféle döntési mechanizmusokkal, megközelítésekkel és aranyszabályokkal. Dönts úgy, hogy csatlakozol hozzám, hogy… Read More »Döntéshozatali technikák profiknak